Noliktavas, visā Latvijā

Drukāt

Lat Čiek, SIA, Dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija, Salaspils

Salaspils, Salaspils nov.
Dezinsekcija, Dezinfekcija, Deratizācija. Līdzekļi pret grauzējiem.  Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana, peļu indēšana,  grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru

Lat Čiek, SIA, dezinsekcija, dezinfekcija, deratizācija

Deratizācija, Dezinsekcija, Dezifekcija Latvijā !
Višķu 13-29, Rīga LV-1057
Līdzekļi pret grauzējiem. Deratizācija, dezinsekcija, Žurku indēšana,  peļu indēšana, grauzēju indēšana, kaitēkļu indēšana, kukaiņu indēšana,  posmkāju indēšana, prusaku indēšana, tarakānu indēšana, blusu indēšana,  blakšu indēšana, skudru indēšana, melno skudru indēšana, sarkano skudru indēšana, faraonskudru

Loks, SIA

Emiļa Melngaiļa 5, Rīga LV-1010
Videonovērošanas sistēmas. Ugunsdrošības sistēmas. Signalizācijas sistēmas. Domofoni. Videonovērošana. Videonovērošanas komplekti. IP Videonovērošana. AHD videonovērošana. IP kameras. AHD kameras. IP NVR. 4 in 1 CCTV. Videonovērošanas sistēmas. Video kameras. PoE aprīkojums. Apsardzes sistēmas. GSM apsardzes sistēmas. GSM

Onninen, SIA, Tirdzniecības birojs

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
"Onninen":

Tirdzniecības vietas Onninen Express ir pašapkalpošanās veikali, kas piedāvā pasaulē vadošo ražotāju kvalitatīvas preces ūdensapgādei, siltumapgādei, saules enerģijas risinājumiem, ventilācijai, gaisa kondicionēšanai, elektroapgādei, pneimatika, kā arī stiprinājumi, instrumenti, ķīmija un profesionāli darba apģērbi. Ja nepieciešamā prece nav pieejama veikalu sortimentā, to var pasūtīt no Onninen centrālās noliktavas un nākamajā dienā saņemt Express veikalā. Veikalos var saņemt profesionālas konsultācijas par precēm, kā arī ieteikumus inženiersistēmu komplektācijai.

Sarežģītāku jautājumu gadījumos, konsultācijas klientiem sniegs diplomēti projektu tirdzniecības inženieri. ONNINEN EXPRESS Dārzciems

Dārzciema iela 39, Rīga

Mob. tālr. 25672333

E-pasts: darzciema@onninen.com

Darba laiks: darba dienās no 7:30 līdz 18:00

ONNINEN EXPRESS  Pārdaugava

Raudas iela 12b, Rīga Mob. tālr. 23444335

E-pasts: pardaugava@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas iela 14, Valmiera

Mob. tālr. 23444332

E-pasts: valmiera@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Liepāja

Zemnieku iela 60, Liepāja

Mob. tālr. 23444334

E-pasts: liepaja@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 Latgales reģionā jums palīdzēs Onninen tirdzniecības pārstāvis Ainārs Turčinskis Mob. tālr. 27 316500 E-pasts: ainars.turcinskis@onninen.com

ZL.LV iesaka

Flīžu tirdzniecība, SIA Oši Ltd.

Stacijas 19a, Stende, Talsu nov. LV-3257
Apraksts:

Mūsu partneri ir Spānijas flīžu ražotāji ar plašu un kvalitatīvu flīžu piedāvājumu!   Stendes noliktavā vismaz 10 000 m2 flīžu var nopirkt bez iepriekšēja pasūtījuma. 

Katram klientam palīdzam izdarīt pareizo flīžu izvēli, atbilstoši to lietojumam, aprēķinām nepieciešamo flīžu daudzumu.  Sezonas izpārdošanas un laimīgās stundas pirkuma cenas iepriecinās ekonomisko projektu realizētājus.  Nozares profesionāļiem piedāvājam iepazīties ar jaunākajām flīžu kolekcijām, flīžu paraugiem un nepieciešamo informāciju projektu realizācijai. 

Mēs palīdzam meklēt to, kas interesē jūs, un piedāvājam to, ko esam atraduši mēs.  Mūsu galvenais mērķis ir: profesionāla un abpusēji izdevīga sadarbība.

 

Valdo konferenču centrs

Bauskas 58A, Rīga, LV-1004
Apraksts: SIA Valdo piedāvā plašu konferenču telpu nomu A klases VALDO biroju centrā Rīgā, Bauskas ielā 58a. Biznesa centrā ir pieejamas divas aprīkotas konferenču zāles. Abas zāles ir izvietotas ēkas 2. stāvā. Telpu logi visas sienas garumā nodrošina izcilu dabisko apgaismojumu, kas padarīs patīkamu un mājīgu Jūsu viesu uzturēšanos konferences vai semināra laikā. Mazā zāle ir piemērota līdz 20 cilvēku lielu grupu apmācībām, sapulcēm un prezentācijām. Lielajā zālē ir patiesi ērti organizēt lielus seminārus un prezentācijas, kā arī vērienīgas degustācijas un banketus līdz 100 cilvēku lielām grupām. Zālei ir atsevišķa garderobes telpa, virtuve un zona kafijas pauzēm. Atbilstoši klientu vēlmēm pieejams 4 veidu krēslu un galdu izkārtojums.

Balvu enerģija, AS

Bērzpils 30, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Pakalpojumi: ✓ Tehniskie noteikumi jauna objekta pieslēgšanai centralizētai siltumapgādes sistēmai ar siltumtīklu un ISM izbūvi; ✓ Tehniskie noteikumi siltumtīklu un/vai ISM rekonstrukcijai. Darbība: Pašreiz Balvu pilsētas siltumtrases ir pilnībā rekonstruētas - rekonstruēto siltumtrašu garumi sastāda kopējo summu 8974,45 metri - Stekentavā 2'141.55 metri un pilsētā 6'832.9 metri. Pagājušā gadsimta sešdesmitajos-septiņdesmitajos gados būvēto siltumtrašu rekonstrukcijas darbi tika paveikti no 1998. gada līdz 2007. gadam.Centralizētajai siltumapgādes sistēmai Balvos ir pieslēgti 121 objekti, tai skaitā: dzīvojamās mājas - 62 (2300 dzīvokļi ar kopējo apsildāmo platību 107961 m2); privātmājas, sabiedriskās ēkas - 59 objekti. Visas ēkas ir pieslēgtas pēc 2-cauruļu pieslēgumu shēmas un tajās ir izbūvēti individuālie siltummezgli. Visos objektos ir uzstādīti siltumenerģijas skaitītāji.

TEDS, SIA

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi. SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS, SIA, filiāle

Pasta 21, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Finiera noliktava Rumbula, SIA WOOD POINT

Vējstūru 39, Rīga, LV-1063
Apraksts:

Mēs piedāvājam ļoti plašu SAPLĀKŠŅA STANDARTLOKŠŅU un to ATGRIEZUMU sortimentu, kurus ļoti plaši izmanto celtniecības darbos, mēbeļu ražošanā un citos saimniecības darbos. Precīzāk iepazīties ar finiera atgriezumu sortimentu, apskatīt pieejamos biezumus, izmērus, šķiras un daudzumu Jūs varat sadaļā – FINIERA ATGRIEZUMI.

SIA "WOOD POINT" piedāvā piezāģēšanas pakalpojumus un materiāla piegādi visā Latvijā!

Wood Point, SIA

Vējstūru 39, Rīga, LV-1063
Apraksts:

SIA "WOOD POINT" – visplašākā spektra pakalpojumi kokmateriālu tirgū. Esam plātņu materiālu eksperti – piedāvājam saplāksni un tā produktus, citu koku sugu saplākšņa produktus, OSB3 plātnes, dažāda blīvuma kokšķiedru un kokskaidu plātnes. Veicam materiālu piegādi privātpersonām, lielākiem un mazākiem uzņēmumiem gan Latvijā, gan Eiropā un ārpus tās. Piedāvājam dažādus risinājumus plātņu izmantošanai, veicam lokšņu piezāģēšanas pakalpojumus, komplektējam materiālus dažāda apjoma un sarežģītības pakāpes projektiem.

Sporta sistēmas, SIA, Trenažieru veikals, trenažieri

Turpinām strādāt klātienē!
Bieķensalas 21, Rīga LV-1004
Pieejamas cenas un labs serviss: Izdevīgas cenas nodrošina uzņēmuma stratēģija iepirkt visu preču sortimentu tikai no ražotājiem, apejot starpniekus. Ar saviem piegādātājiem IF-Sports, Bodycraft, Spirit, PX-Sport un Insight strādājam, noslēdzot līgumus par ekskluzīvajām izplatīšanas tiesībām Latvijā un Baltijas valstīs, kas dod iespēju mūsu klientiem saņemt visaugstākās kvalitātes servisu un ražotāja garantijas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Ogres birojs

Skolas 19A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Ryterna Latvija, SIA, garāžu vārtu ražošana, vairumtirdzniecība

Bieķensalas 14, Rīga LV-1004
Privātmāju garāžu vārti: ✓ Toprib vārti ✓ Rievoti vārti ✓ Divrievu vārti ✓ Gludie vārti ✓ Filings ✓ Koka rievoti vārti ✓ Koka divrievu vārti ✓ Koka filings ✓ Mikrorievas vārti ✓ Makrorievas vārti ✓ Slick vārti ✓ TLT - ventilācijas vārti ✓ Panorāmas vārti ✓ TL - SP pilnā polikarbonāta vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Retro vārti

SIA “Linas Agro” Noliktava “Iecavas bāze”

"Iecavas bāze", Iecavas pagasts, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts:

SIA “Linas Agro” ir viens no vadošajiem lauksaimniecības preču – sertificētu sēklu, mēslojuma, augu aizsardzības līdzekļu u.c. produktu, – piegādātājiem Latvijā. Linas Agro nodarbojas arī ar graudu, rapšu sēklu u.c. kultūraugu iepirkšanu, uzglabāšanu (16 graudu pieņemšanas punktos visā Latvijā) un eksportu. Linas Agro sadarbojas ar Latvijā un pasaulē vadošajiem augu aizsardzības līdzekļu, sēklu un minerālmēslu ražotājiem un izplatītājiem, kas garantē augstu produktu kvalitāti.